Beursvloer Eersel versterkt verbinding onderwijs, ondernemers en maatschappelijke organisaties

Geplaatst op: 24-10-2013


Gastheer en medeorganisator Rythovius College ontvangt graag alle deelnemers aan de eerste maatschappelijke beursvloer op 14 november op haar College aan de Bospoort 1 in Eersel. Bedrijven uit Eersel, maatschappelijke organisaties, verenigingen en overheden ontmoeten elkaar, leggen hun vraag en aanbod voor en maken in een informele sfeer afspraken met elkaar.

 

Rector Frans Claassens: “Het is voor het Rythovius College belangrijk om de verbinding tussen haar college, bedrijven uit Eersel en de maatschappelijke organisaties te verstevigen. We brengen onze leerlingen door middel van maatschappelijke stages graag in contact met dit soort initiatieven”.
Gedurende de Beursvloer Eersel zullen leerlingen van het Rythovius College de organisatie een handje helpen; zo zal er ondersteund worden bij het ontvangen en informeren van de deelnemers en zal deze jonge generatie de communicatie via social media gaan opzetten.


Interessant aanbod van vrijwilligersorganisaties voor bedrijven
Naar aanleiding van de workshop ‘Goede zaken’ hebben verschillende vrijwilligersorganisaties hun vraag en aanbod geformuleerd op de beursvloer website. Zeer interessante aanbiedingen voor het bedrijfsleven, midden- en kleinbedrijf. Er wordt bijvoorbeeld een fotoreportage aangeboden, een muzikale invulling voor een personeelsfeest, workshops, personeelsuitjes en teambuilding. Er liggen kansen voldoend voor bedrijven om een leuke deal te maken met het vrijwilligersveld!

 

Oproep om mee te doen!
Bedrijven, maatschappelijke organisaties en verenigingen kunnen zich nog steeds aanmelden. Tijdens de Beursvloer is het vooral van belang om verbindingen te leggen tussen partijen in de vorm van deals! Inmiddels zijn er tal van aanmeldingen die worden bijgehouden op de website www.beursvloereersel.nl. Daar ziet u het overzicht van vraag en aanbod wat nu al bekend is. Leden van de werkgroep helpen u graag bij het formuleren van uw aanbod of vraag. De Beursvloer Eersel wordt dit jaar voor de eerste keer georganiseerd en start om 16.00 uur op het Rythovius College in Eersel.

 

Aanmelden
U kunt zich op de website aanmelden voor deelname. Er is een ook een korte film te zien die uitleg geeft over de Beursvloer. Heeft u vragen of wilt u geholpen worden met het formuleren van uw vraag of aanbod dan kunt u contact opnemen met de werkgroep via info@beursvloereersel.nl.

 

Volg ons ook op Twitter en Facebook!