Enthousiasme voor Beursvloer Eersel!

Geplaatst op: 21-10-2013


Donderdag 14 november wordt op het Rythovius College in Eersel de eerste maatschappelijke beursvloer georganiseerd. Maatschappelijke organisaties en ondernemers zijn enthousiast om hun vraag en aanbod te verhandelen; een ruilbeurs in onder andere kennis, materialen of extra handjes.
 

De bedrijven
Een aantal bedrijven hebben hun aanbod al bepaald. Zo biedt Sesam Academie trainingen aan voor vrijwilligersbesturen, Accountantskantoor Witlox Van den Boomen biedt financieel en juridisch advies, WZC De Wiekenborg biedt ruimte aan voor vergaderen of activiteiten.

De maatschappelijke organisatie en verenigingen
Tijdens de workshop ‘Goede zaken’ afgelopen week waar verschillende organisaties aan deelname bruiste de ideeën. Een teambuildingdag of een maatschappelijk uitje voor bedrijven, een mountainbike workshop, een pietenmiddag voor de kinderen van de personeelsleden. Mooie bloemstukken voor op een bedrijfsbalie of kunstwerken aan de muur van de vergaderruimte. Vragen waren soms heel simpel bijvoorbeeld 1 maal per jaar een frietje voor de ouderen van een verzorgingstehuis. Natuurlijk was er vraag naar advies, hulp bij het schrijven van een communicatieplan, jaarverslag of subsidieaanvraag. Het totale overzicht van vraag en aanbod wordt bijgehouden op de website www.beursvloereersel.nl. Allemaal concrete vragen en aanbiedingen waarbij bedrijven en maatschappelijk organisaties met elkaar in contact willen komen en kijken waar men elkaar kan “vinden”.

Oproep
Alle organisaties, bedrijven, maatschappelijke organisaties en verenigingen worden opgeroepen om hun vraag en aanbod via de website van de Beursvloer Eersel nu al in te zenden www.beursvloereersel.nl. Heeft u vragen? Vindt u het lastig een goede vraag of een aanbod te formuleren? De leden van de werkgroep Beursvloer Eersel helpen u graag verder.

Beursvloer Eersel
De Beursvloer Eersel wordt dit jaar voor de eerste keer georganiseerd en start om 16.00 uur op het Rythovius College in Eersel. Het is de tweede beursvloer in de Kempen, in navolging op beursvloer Bladel die in juni jongst leden plaats vond. Daar zijn 101 matches gemaakt met een economische waarde van maar liefst € 80.000,-!

Informatie
Op de website www.beursvloereersel.nl is meer informatie te vinden over de beursvloer, de deelnemende bedrijven en organisaties, de vraag en het aanbod. Ook kunt u zich daar aanmelden voor deelname. Er is een ook een korte film te zien die uitleg geeft over de Beursvloer. Heeft u vragen of wilt u geholpen worden met het formuleren van uw vraag of aanbod dan kunt u contact opnemen met de werkgroep via info@beursvloereersel.nl.

Volg ons ook op Facebook en Twitter!