Informatiebijeenkomst Beursvloer Eersel in De Muzenval succesvol!

Geplaatst op: 04-09-2013


De informatiebijeenkomst op 3 september in De Muzenval was succesvol! De eerste deals zijn gesloten! Bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en vereniging lieten zich in de Muzenval informeren over hun mogelijkheden om in maatschappelijke behoeften te kunnen handelen. Een voorproefje voor de Beursvloer die op 14 november 2013 op het Rythovius College plaats vindt.


Tijdens de bijeenkomst was er uitleg over welke vormen van vraag en aanbod er mogelijk zijn, men leerde hoe een match tussen een maatschappelijke organisatie en bedrijf tot stand kan komen. Tal van voorbeelden van deals en matches uit andere succesvolle beursvloeren kwamen voorbij. Aan het eind van de middag resulteerde dit in het maken van de eerste deals!

De werkgroep Beursvloer Eersel is bijzonder trots op hun tweede Beursvloer deal met het sociaal cultureel centrum De Muzenval. Een warm welkom en een heerlijk kopje koffie voor de bezoekers van de informatiebijeenkomst Beursvloer Eersel. Beide partijen zijn tevreden over deze bijzondere samenwerking.


Bent u ook benieuwd naar hoe het handelen op zo’n beursvloer straks gaat, welke mogelijke deals er gemaakt kunnen worden? Klik voor meer informatie op het kopje hierboven: over beursvloer.  


Heeft u vragen over wat uw organisatie zou kunnen bieden als tegenprestatie voor een vraag? Of heeft u hulp nodig bij het invullen van het beursvloerformulier neem dan contact op met info@beursvloereersel.nl.


Aanmelding Beursvloer Eersel
Wilt u zich aanmelden voor de Beursvloer Eersel? Dat kan nu al via het kopje aanmelden hierboven. 


De Muzenval
De Muzenval is het sociaal cultureel centrum van Eersel. Ze timmert hard aan de weg om het kloppend hart van Eersel te worden. Nieuwe initiatieven zoals deelname aan zo’n Beursvloer is een voorbeeld daarvan. Op 13 september staat de eerste Pub Quiz van dit seizoen op de agenda en op zondag 15 september wordt in samenwerking met de Bibliotheek De Kempen een Wellnessbeurs georganiseerd. U bent van harte welkom!


Meer informatie over deze en andere activiteiten van De Muzenval kunt u vinden op www.muzenval.nl.