Maatschappelijke organisaties uitgenodigd voor beursvloerworkshop ‘Goede zaken’

Geplaatst op: 23-09-2013


Voor 8 oktober nodigt de werkgroep Beursvloer Eersel alle maatschappelijke organisaties en verenigingen uit om deel te nemen aan de gratis workshop ‘Goede zaken’. Deze wordt verzorgd door de Rabobank op het Rythovius College in Eersel om 14:00 uur en om 19:00 uur. De bijeenkomst is ter voorbereiding van de Beursvloer Eersel die op 14 november plaats vindt. De workshop is er op gericht om het ‘sociaal ondernemerschap’ te vergroten.  Je leert op welke manieren je de organisatie kunt profileren, welke kernkwaliteiten de organisatie heeft en hoe je die kunt ‘verkopen’.


Workshop Goede Zaken
Op 8 oktober krijgen de deelnemende maatschappelijke organisaties een introductie in hoe bedrijven en maatschappelijke organisaties (commerciële en ideële organisaties) elkaar over en weer wat te vragen en te bieden hebben. In deze workshop wordt benadrukt hoe maatschappelijke organisaties hun aanbod en vraag zodanig kunnen formuleren, dat bedrijven, niet met geld, maar met inzet van medewerkers en bedrijfsmiddelen hieraan kunnen bijdragen.
De workshop geeft antwoord op de vragen: wat maakt onze organisatie aantrekkelijk voor bedrijven? Wat kunnen we als tegenprestatie vragen en bieden. De workshop wordt gratis verzorgd door de Rabobank.

 

“Meer kans op succesvolle samenwerking"
Rabobank: "De Beursvloerworkshop is een perfecte voorbereiding op samenwerking met bedrijven. Deelnemers scoren duidelijk beter en kunnen op succesvolle wijze bedrijven aan zich binden."

 

Voorbeelden effectieve samenwerking
Voorbeelden van effectieve samenwerking lopen uiteen. Een bedrijf dat  helpende handen biedt aan een kinderboerderij. Een manager die organisatieadvies geeft aan het bestuur van een stichting. Een bedrijf dat zijn kantine beschikbaar stelt als oefenruimte voor een theatergroep.

 

Aanmelden kan via info@beursvloereersel.nl of het contactformulier van deze website!