Maatschappelijke stage, ook bij Beursvloer

Geplaatst op: 27-10-2015


Voor maatschappelijke organisaties:

De beursvloer is er allereerst om met elkaar deals te sluiten.
Dit jaar vragen wij in een aparte ruimte aandacht voor maatschappelijke stage.
Maatschappelijke stage wat is dit?
De leerlingen krijgen gedurende hun schoolloopbaan een de tijd om totaal 30 uur maatschappelijke stage te doen. Dit mag bij meerdere stageadressen zijn. De leerlingen van 3 Mavo, 4 Havo en 4 VWO zoeken nog voor 20 uur een Maatschappelijke stageplaats. De stages dienen na schooltijd, na 17:00 uur plaats te vinden of in de weekenden en alle vakantieperiodes.

Leerlingen zijn leergierig, ze zijn volop in ontwikkeling maar hebben wel een stukje begeleiding nodig. Iemand die ze de weg wijst in de nieuwe organisatie, een duidelijke opdracht geeft en (prestatie)afspraken met ze maakt. Leerlingen hebben ook veel te bieden, een frisse blik op de organisatie, hulp bij het gebruik van nieuwe media bijvoorbeeld.

Daarom een oproep aan u en uw organisatie: kom, als het kan, met twee personen naar de beursvloer. Eén persoon kan de maatschappelijke beursvloer bezoeken. Een ander kan zich presenteren in een aparte ruimte voor maatschappelijke stage. Er staat een vacature formulier onder het kopje: "Over Beursvloer". Dit formulier kunt u ingevuld mee brengen en ophangen op de vacaturewand. Leerlingen van scholen worden voor deze middag uitgenodigd.

Kom en doe uw voordeel.
U kunt op de beursvloer terecht voor een mooie deal: 

Kijk bij deelnemers en bij vraag en aanbod!
Én u kunt proberen een match te maken met een leerling voor een maatschappelijke stage.

Graag tot ziens op donderdagmiddag 19 november, Aquinohuis, Dr Rauppstraat 52 in Bergeijk
Voor meer informatie:mheesterbeek@gowwelzijnswerk.nl