Opnieuw twee deals beursvloer Eersel verzilverd

Geplaatst op: 25-02-2014


De SESAM Academie (SEnioren en SAMenleving) heeft zijn advies gegeven op de toekomstvisie van de Volksuniversiteit en de VVV Eersel ontving van Fotoclub Zzzoom een mini cursus photoshop. Zowel de Volksuniversiteit als de VVV boden als tegenprestatie het genereren van extra publiciteit. De VVV promootte daarnaast ook de exposities van Fotoclub Zzoom.

 

Deal SESAM Academie en Volksuniversiteit

De Volksuniversiteit Eersel organiseert cursussen en workshops voor volwassenen op zeer uiteenlopende gebieden. Hierbij kunt u denken aan bridgen, een taal leren, of creatief bezig zijn. Tijdens de Beursvloer Eersel kwamen zijn in gesprek met de SESAM Academie. Deze organisatie levert advies aan vrijwilligersorganisaties. Na enige informatie uitwisseling wisten ze dat ze iets voor elkaar konden betekenen. De SESAM Academie heeft hierna gekeken naar het cursusaanbod, de trends en profilering van de Volksuniversiteit. Op basis hiervan is er een advies uitgebracht waardoor de Volksuniversiteit meer zicht heeft op de kansen en mogelijkheden. De Volksuniversiteit heeft als tegenpresatie de SESAM Academie genoemd in haar publiciteitsuitingen.

 

Deal VVV Eersel en Fotoclub Zzoom

De VVV Eersel ging met voorbedachte raden naar de Beursvloer Eersel. Ze ging op zoek naar iemand die haar vrijwilligers kan helpen om foto's op haar website aan te passen en te plaatsen. Toen ze Rob Cappon van Fotoclub Zzoom tegenkwam was de deal snel gemaakt. In ruil heeft de VVV gratis publiciteit geboden voor de expositites van de fotoclub op het VVV kantoor. Ook zij hebben een goede deal gemaakt!